11.12.2015

Australia

Melbourne
Suvin kuukausi Ausseissa vierähti Melbournen lähettyvillä. 
Kolme viikkoa meni hevostallilla puuhaillessa ja kauniista maaseudusta nautiskellen. Maatilalla meillä oli kaksi rescue kengurua, joiden emot oli kuollu onnettomuuksissa ja sain hoitaa pienokaisia joka päivä. Lisäksi meillä oli noin 30 hevosta ja yks aasi mitä hoidin ja sitte lisäks kissoja ja koiria. Mun kuukaus meni maatilalla keväästä ja luonnosta nauttien ja sit vikan viikon vietin Melbournen kaupungissa lomaillen ja Great Ocean Roadia ihastellen. 
Ehdin nauttia Aussien kauniista maaseudusta ihanasti ja mieli lepäs kyllä, kun kaikki oli keväisen vihreetä ja luonto aivan ihana. Erityisesti tykkäsin bongailla koalia puista ja katella riippukeinusta ku kaikenmoiset erilajiset papukaijat lenteli ympäriinsä. Kävin Great Ocean Roadilla kävelemässä myös Great Ocean Walkia yhen päivän verran. Kävelyreitti oli lumoavan kaunis ja kulki meren rantaa pitkin rannalta rannalle vuoristoisilla rinteillä. 


Sydney 
Aten neljä viikkoa Sydneyssä kului nopeasti tutustuen uusiin baarimikon alkuihin, ketkä olivat tulleet ympäri maailmaa baarimikko kouluun. Koulua oli viisi päivää viikossa ja viikonloput oli varattu Sydneyn erilaisiin baareihin tutustumiseen. Käytiin surffaamassa ja rannoilla ottamassa aurinkoa, samalla harjoiteltiin cocktaileja ja flairattiin. Käytiin puistoissa heittelemässä pulloja ja nautittiin ensimmäisen viikon jälkeen lämmöstä ja auringosta. Koko kurssi meni niin siivillä ettei Sydneystä olisi halunnut vielä lähteä


Gold Coast 
Tavattiin Aten kanssa Sydneyssä ja jälleennäkeminen oli aivan mahtava! Se fiilis oli sanoin kuvaamaton. Oli ehtiny olee aikamoinen ikävä kuukauden aikana. Mut kyllä kannatti, nyt ollaan ihan parhaat taas yhdessä :)
Gold Coastilla vietettiin aikaa kavereitten kanssa hengaillen. Käveltiin surffirantaa pitkin ja suolainen hiekka narsku varpaissa ihanasti. Istuskeltiin puistoissa ja käytiin kansallispuistossa kävelyllä. Kyllä Aussien sademetsät meijän mielestä päihittää hyvinkin Malesian sademetsän, jossa käytiin aikasemmin matkalla. Ihanan vehreetä ja kaunista ja linnut laulelee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti