8.6.2015

Pattaya - Koh Chang

Kuudeskymmeneskahdeksas- seitsemäskymmenesensimmäinen päivä 31.5.-3.6.
Aamulla oli aikainen herätys ja hypättiin kamojen kanssa minivaniin, jossa istuttiin joku kuusi tuntia parilla pysähdyksellä. Mentiin autolautalla Koh Changin saarelle ja minivanilla suoraan Jungle Gardenin pihan eteen. Ehkä maailman parhain diili, kun ei tarvinnu yhtään miettiä et millä pääsee ja miten ja paljon maksaa. Otettiin suoraan kolme yötä kivassa bungalowissa. 
Käytiin kävelemässä läheisillä rannoilla ja tutustuttiin pikku kylään. Joka päivä syötiin ulkona paikallista ruokaa, joka on kyllä ihan hyvää muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Suvi sai esimerkiks yhen ruoka-annoksen, joka maistu ihan sille mille China Town tuoksuu. Pakkohan se oli syödä, mut aikalailla oli kyllä tekemistä. 
Joka päivä sato illalla tai aamulla, mut se ei kyl haitannu tippaakaan meidän menoa. Tässä lähellä olevat rannat ei ollu mitään uitavia, koska vesi oli aika likasta. Yks päivä vietettiin kokonaisuudessaan rannalla riippumatossa köllien :) On tää elämä ihanaa, kun on joku jonka kanssa tän kaiken voi jakaa. Nautitaan niin paljon yhdessäolosta, että tuntuu pahalta kuunnella naapurimökissä tapahtuvaa pariskunnan riitelyä joka päivä. Aamullakin herättiin siihen, että ne tappeli kovaan ääneen.

Seitsämäskymmenestoinen päivä 4.6.
Noniin, oli kivat kolme yötä mukavassa bungalowissa kivassa paikassa, mutta nyt vaihdetaan maisemaa. Otettiin taxi ja mentiin saaren kuuluisan kalastajakylän lähettyville. Oltiin varattu ennakkoon bungalowi yhdestä paikasta, joka ei osottautunu ollenkaan meijän mestaks. Ehkä asiaan vaikutti myös se, että meille tarkotetussa bungalowissa oli 50cm lisko.. 
Jatkettiin sitten matkaa ja toivoteltiin hyvät päivänjatkot. Ei tarvinnu kävellä kauaakaan, ku tien vieressä oli se meille tarkotettu mesta. Se paikka suorastaan veti meidät puoleensa ja oltiin ihan fiiliksissä. Hippimesta, joka oli somistettu Bob Marleyn kuvin, Jamaikan värein, riippukeinuin ja hinta 150B eli 4€. Oltiin siinä yks mielenkiintoinen yö ja vaikka paikka ei loppujenlopuks mikään ihmeellinen ollukkaan, niin siitä jäi ihan superkiva fiilis! Ihmiset oli rentoja ja kivoja ja oli paljon kaikkia matkaoppaita luettavana. 
Kaikista parasta oli kuitenkin se bungalowin parvekkeen näköala. Meren lahti, saaret kaukaisuudessa, viidakko vieressä ja ihana yksityisyys. Meillä ei ollu lämmintä vettä suihkussa, käsienpesuallasta, kunnon sänkyä tai ötököiltä suojattua paikkaa, mutta se oli kaikki sen arvosta. Vietettiin yö parvekkeella riippumatossa katsellen täyskuuta ja auringon nousua. Kumpikaan ei nukkunu kunnolla, koska oli niin hitsin kuuma kokoajan. Oltiin ihan litimärkiä hiestä, ku oltiin siinä hyttysverkon alla riippumatossa ja tuulen henkäystäkään ei tuullut. Me seurattiin suoraan meijän yläpuolella katossa tapahtuvaa gekkojen pariutumisriittiä ja paikalle saapui myös oikeesti suuri gekko. Oli meillä hauskaa siinä katella ku ne vietti yöelämää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti