28.3.2015

Ensimmäiset päivät Fuengirola-Estepona


Ensimmäinen päivä vietettiin Fuengirolassa. Tutustuttiin kaupunkiin ja käytiin varaosaliikkeestä hakemassa uus valokytkin, joka oli menny veneestä rikki. Oli lämmintä, mutta tuulen takia oli myös paikka paikoin kylmä ilma. Rantakävely illalla auringon laskiessa oli kyllä parasta. Suvi keräs kauniita simpukoita laskuveden jäljiltä ja Atte kävi sikarikaupassa. Illalliseksi tehtiin papuja ja spagettia, punaviinin kera, kun kerran Espanjassa ollaan. Olutlaatikko maksoi 5.30€ eli Suomessa tuopin hinnalla saat täällä 24 bisseä. Aamuksi sovittiin, että herätään aikaisin ja lähdetään purjehtimaan kohti seuraavaa satamaa. Ilalla käytiin vielä suihkussa ja täydellinen päivä sai hauska lopetuksen, kun kummaltakin lens just avatut ja uudet hammasharjat vahingossa suihkun lattiakaivoon. Onneks saatiin läksiäisissä toiset hammasharjat lahjaksi! Toinen päivä

Herätys kello 6.30 ja aamupuuroa naamariin. Ulkona vielä pimeetä. Aurinko nousee samaan aikaan, kun lähdetään kohti merta ja tuulia. Päämääränämme häämötti kaukaisuudessa Gibraltarin salmi.
Mahtava aallokko sai kengät kastumaan, kun otimme isoa purjetta ylös. Saatiin heti hyvä tuuli purjeisiin ja matka alkoi taittumaan mukavasti. Tuuli kuitenkin kääntyi ja aallokko nousi 3-4 metriseksi, joten päätimme kääntyä kohti Esteponaa, joka on noin puolivälissä matkaa. Kello oli jo 17.30, kun saavuimme Esteponan satamaan. Olimme tuulesta ja aallokosta väsyneitä. Sataman toimistossa ilmoittautuessamme saimme Espanjalaisen punaviinipullon tervetuliaslahjaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti