26.3.2015

Ennen matkaa!

1 päivä lähtöön.

Kämpän loppusiivous meni yllättävän kevyesti ja vei vaan 6h. Sitten pankkiin viemään kolikot, joita ahkerasti oli heitelty purkkiin. Yllättävän hyvin tuli nähtävästi säästettyä kolikoita puolentoista vuoden aikana, ku saatiin toiveissa ollut 'touhutonni' säästettyä. Sen jälkeen vanhempien luokse ja rinkat auki. Alettiin tarkastamaan kamoja, jotka oli aivan sekaisin ja joita oli aivan liikaa. Ylimääräisistä romppeista pitäis päästä eroon... päästiin joskus yöllä 1-2 välillä nukkumaan ja todellisuudessa varusteita löytyi paljon enemmän lisää, kuin niitä joista pystyi luopumaan.


Tänään lähdetään!

Vika päivä ja alkaa vihdoin tuntua, että tästä päästään lähtemään. Kamat on vieläkin epäjärjestyksessä... saa nähä mitä kaikkee jäi matkasta. Aamulla mentiin aikaisin hierontaan ja sieltä pika visiitti pankkiin, pakkauksessa hävinneiden pankkitunnusten takia. Sieltä sitten ystävien kanssa viimeisille olueille, jonka jälkeen kiireen vilkkaa vanhempien luo tunkemaan rinkkaan vielä jotain mitä ei todennaköisesti tule edes koko reissulla tarvitsemaan. Viimeisetkin kamat rinkassa ja painot just just hyväksyttävien rajoissa tai vähän yli, mut hei heitetään ylimääräiset pois kentällä. 

Vikat frendit tuli vielä kentälle kahville ja toivotteli hyvää matkaa. Onneks eivät ihan heti lähteneet, koska ilmeisesti lentokoneeseen ei saa viedä veistä edes luottokortin muodossa. No sen olis pitänyt mennä ruumaan, muttei sitä voi kaikkea muistaa. Muuten ei kukaan kiinnostunut meidän vähän turhankin isoista matkatavaroista. Todella jees!

Nyt koneessa starttaillaan sniiduilu linjaa eikä varmasti osteta mitään, vaikka 2,50€ kahvi olis varmasti maistunut.  Matkaa jäljellä tunti ja ihan hirvee nälkä, toivottavasti perillä on jotain ruokaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti