29.5.2015

Wageningen - Senden

Viideskymmeneskolmas - viideskymmeneskahdeksas päivä 16.6.-21.5.
Matkustettiin Wageningenista Hollannista junalla Saksan Münsteriin tapaamaan meidän toisia ystäviä. He tulivat hakemaan meitä Münchenin juna-asemalta, sillä he asuvat hieman kauempana Sendenissä. Melkein koko päivä meni siihen, että matkustimme, mutta illalla oli luvassa laatuviihdettä. Menimme katsomaan keväistä kaupunkijuhlaa, jossa soitti hyvä bändi ja ruokaa ja juomaa oli tarjolla vaikka kuinka. Tuli ihanan kesäinen fiilis, kun kaikki kaupungin ihmiset olivat iloisesti kokoontuneet juhlimaan. Väki oli rentoa ja ruoka hyvää! 

Vietimme monta päivää ystäväperheellämme. Oli mukavaa nukkua sängyssä ja käydä ihan kunnon suihkussa, jossa lämmitä vettä riitti hyvin. Kävimme ajelulla lähiseudulla ja saimme ihastella aivan mielettömän ihanan näköisiä vanhoja linnoja, jotka komeilivat puutarhojen ja suurien puiden lomassa. Osa linnoista oli korjattu, osa täysin rähjääntyneitä ja vailla kunnostusta. Yksi linnoista oli aivan mieletön ja niin suuri, että sielä vois pitää vaikka kymmenet hääjuhlat samaan aikaan. Kukkaistutukset, vallihaudat, patsaat, portit ja sillat loivat niin kauniin ja idyllisen näkymän linnoineen, että ihastuttiin todella. 

Vietimme Suvin synttäreitä käymällä kylvyssä ja syömällä hienostuneesti. Aperatiiveja, uunikanaa, salaattia, patonkia ja viiniä. Nutellalla ja banaanilla höystettyä suklaakakkua, jäätelökonvehteja, pistaasijäätelöä ja skumppaa. 
Käytiin pyöräretkellä lähimaastossa ja ajettiin pitkin kukkaisreunustettuja maalaisteitä, kanaalin viertä ja lehtimetsän läpi. Lämmin ilma, aurinko ja keväinen tuuli tekee niin hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti