26.7.2015

Kuala Lumpur -Malesia

Kuala Lumpurin lentokentältä lähdettiin junalla kohti keskustaa. Matka kesti ja maksoi puolet vähemmän kuin muut vaihtoehdot. Keskustassa käytiin turistipisteellä, koska ei oltu tsekkailtu mitään etukäteen. Sieltä löytyi niin kattava valikoima oppaita Malesian mestoista, että otettiin lähes kaikki ilmaiset oppaat beesiin. Sitte suunnattii monoraililla kohti hotlaa.
Hotellilla saatu palvelu ja uudet frendit sai meijät jäämään samaan majotukseen pitemmäksi aikaa, yhteensä oltiin seitsämän yötä ja kolmessa eri huonessa. Pisin aika yhdessä paikassa! Yks hyvä syy tähän oli myös GOKL -bussi, joka on täysin ilmainen ja ajaa neljää eri linjaa ympäri kaupunkia kymmenen minuutin välein. Kaupungilla liikkuminen on todella vaivatonta eikä tuktuk kuskeja tai muita huutelijoita juuri ole. Kaupunkia käytiin katsomassa monena päivänä ja nähtiin aika paljon. Meidän iloks ramadan loppu just samaan aikaan ku oltiin kaupungissa, joten päästiin näkemään myös juhlavilinää. Käytiin myös vierailemassa Bhatu luolalla, joka on hindujen pyhä paikka. 
Tykättiin Kuala Lumpurista tosi paljon, koska se oli siisti ja muutenki tosi miellyttävä kaupunki. Oli aika kiva olla viikko sivistyksen parissa ja oli ihanaa vaan kävellä kaupungilla rauhassa. Vierailtiin muutaman kerran myös suurissa ostoskeskuksissa, koska muutamat vaatteet alkaa olla jo aika loppu tän neljän kuukauden intensiivisen käytön jälkeen. Oli aika ihanaa saada täysin uutta kledjua niskaan :)
Käytiin pari kertaa iltakävelyllä meidän hotlan vieressä olevalla järvellä ja katseltiin, kun kaupunki heijastui veteen kauniina. Twin Towers ja KL Tower oli kaikista kauneimmillaan illan hämärtyessä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti