21.7.2015

Mui ne - Vietnam


Neljän tunnin bussimatka Mui neen sujui kuin unelma, väsyneinä sleeping bussiin ja ei muuta ku nukkumaan. Perille päästyämme hotlalla meitä odotti iloinen yllätys, sillä olimme liian aikaisin paikalla. Meidät siirrettiin pienen hotelliketjun parempaan hotelliin. Oltiin buukattu budjettihotla, mutta päästiinki sitte ihan ylelliseen hotelliin. Samaan hintaan saatiin huomattavasti hulppeempi huone, joka sijaitsi ihan uima-altaan vieressä. Altaalla tuliki sitte vietettyä pari päivää ihan vain lepäillen ja hyvää ruokaa syöden. Ravintolan menu oli -50% koska oli off-season, joten nautiskeltiin täysin rinnoin.
Käytiin pyöräretkellä katsomassa punaisia dyynejä, jotka valitettavasti ei ollukkaan niin punaisia, ku mitä luultiin. Näkymä dyynien huipuilta oli kuitenki vaivan arvonen. Punertava hiekka vasten sinistä merta ja pilvistä taivasta oli kaunis. Saatiin myös ostettua hieman uutta päälle pantavaa, vaikka vaateliikkeen myyjä ei ollutkaan niin innoissaan, kun Aten haluamat shortsit piti riisua mallinukelta.
Mui ne oli ihan ok mesta, mut sinne kannattaa suunnata varmaan seasonilla, jos haluu nauttia merestä ja rannasta. Meistä ranta ei ainakaan ollu mikään ihmeellinen. Illalla ja yöllä kylän lahti oli kyl kaunis, ku meri oli ihan täynnä kalastajaveneitä ja niiden valoja!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti